Wie ben ik?

Mijn naam is Dennis Luiten. Vanaf mijn jonge jaren voel ik mij al aangetrokken tot het boven natuurlijke. Het niet zichtbare voor het oog. Ik stond op de drempel om profvoetballer te worden, maar dat werd het net niet en ben toen fysiotherapie gaan doen.

Ik werd als kind erg aangetrokken tot de natuur, ik heb veel in Oostenrijk in de bergen gewandeld en maakte van de planten die ik daar vond kruidenmengsels en zalven. Na mijn fysio ben ik me verder gaan verdiepen in de acupunctuur.

Tijdens een vakantie met vrienden kreeg ik een beeld van een dame voor mijn geestesoog. Terug in Nederland bleek dat mijn yogalerares Saskia Jonker te zijn, die ik kort na mijn vakantie ontmoette. Zij leerde me de wijsheid en de technieken van de ayurveda en is verder heel betrokken geweest bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Ook had ik een beeld van een meneer gezien voor mijn geestesoog. Dat bleek later Krijn Kleer te zijn, een moderne Yogi, die me onderwees in hele bijzondere technieken, die ik nu nog steeds toepas. Hij leerde mij onder andere om op een geestelijke manier naar de mens te kijken, voorbij het fysieke.

In het heden krijg ik soms innerlijk nieuwe technieken aangereikt die ik ook toepas. Alles wat ik heb geleerd gebruik ik in de praktijk, een combinatie van westerse en oosterse geneeskunde en de technieken vanuit de ayurveda. Zo kan ik op verschillende manieren naar een gezondheidsprobleem kijken.

Verder zou je mij ook een coach kunnen noemen, ik geef mensen vaak het laatste zetje dat ze nodig hebben om hun hart te gaan volgen en te gaan doen wat ze leuk vinden. Want vastzitten in een leven of een baan wat je niet past kan ook leiden tot
allerlei soorten klachten. Ik zie u graag in mijn praktijk.